SEED SZERVER BÉRLÉS - TorrentSzerver.com / SeedSzerver.org

Gigabites seed szerverek távoli asztal kapcsolattal
Get Firefox

PAYPAL fizetés

Screenshotok:Távoli asztal kapcsolat indítása


WebUI elérés otthonról (1)


WebUI elérés otthonról (2)


uTorrent a távoli szerveren (1)


uTorrent a távoli szerveren (2)


uTorrent a távoli szerveren (3)


uTorrent a távoli szerveren (4)

Kérdés: Hogyan juthatok seed szerverhez, mi a megrendelés pontos menete?

Válasz: Kattints a baloldali sávban az Online megrendelés menüpontra, itt feltüntettük részletesen a szükséges lépéseket.


Kérdés: Van lehetőség próbaidő igénylésére?

Válasz: Próbaidőt nem tudunk biztosítani, a szolgáltatásunkkal napok alatt is hatalmas mennyiségű adatot lehet feltölteni, tehát rengetegen visszaélnének ezzel a lehetőséggel.


Kérdés: Hűségnyilatkozatot kell kötnöm?

Válasz: Hűségnyilatkozat természetesen nincs, az előfizetés határozatlan időtartamra szól, de legalább 1 hónapra.


Kérdés: Tudok a későbbiekben csomagot váltani?

Válasz: Természetesen igen, ha csomagot szeretnél váltani, csupán jelezned kell felénk e-mailben az újonnan igényelt csomagot a jelenlegi felhasználóneveddel együtt, majd a következő díjfizetésekor az új csomagnak megfelelő havi díjat juttasd el bankszámlánkra, mi pedig ennek megfelelően bővítjük a szerveredet.


Kérdés: Hogyan működik a seed szerver szolgáltatás?

Válasz: Létrehozunk egy távoli asztal hozzáférést számodra, amivel csatlakozol a szerverhez. Egy normál Windows felülettel és a uTorrent (www.utorrent.hu) szoftverrel fogsz találkozni, nem érhet meglepetés a kezelés terén. A .torrent file-okat ugyanúgy tudod betölteni és elindítani az uTorrent kliensben, a szerver letölti az adatokat (közben visszaosztja a már meglévő szeleteket), majd seed-eli az állomány(oka)t.


Kérdés: Mennyire biztonságos a tárhelyem, van lehetősége másnak hozzáférnie az adataimhoz?

Válasz: A seed szervered teljesen privát, kizárólag te használod, az általad letöltött tartalmakhoz csak a saját felhasználóneveddel és jelszavaddal lehet hozzáférni. Minden felhasználónak teljesen különálló tárhelye, uTorrent kliense és egyéb hozzáférési adatai vannak.


Kérdés: A szerver aktív vagy passzív módban üzemel?

Válasz: Aktív módban.


Kérdés: Hogyan érhetem el a szerverre letöltött anyagaimat?

Válasz: FTP hozzáféréssel. Ehhez szükséged lesz az otthoni gépeden egy FTP kliensre, pl.: Total Commander (www.totalcommander.hu/letoltes) vagy FlashFXP (www.flashfxp.com/download.php).


Kérdés: Készíthetek saját torrenteket? Másik FTP szerverről tudok adatokat áttölteni?

Válasz: Igen, FTP-n keresztül tudsz adatokat feltölteni a szerveredre, majd ezekből létrehozhatod saját .torrent file-odat. Az ftp2ftp kapcsolat engedélyezve van.


Kérdés: Korlátozzátok a torrentjeim által használható sávszélességet, a fel- és letöltési sebességet vagy az FTP kapcsolatom sebességét?

Válasz: Nem, egyiket sem.